Diferența Tensar

Cu Tensar, aveti incredere in succesul proiectului dumneavoastra, deoarece vă oferim soluții eficiente, recunoscute. Tehnologia noastră de top, inovativa rezolvă cele mai dificile provocari privind stabilizarea si  consolidarea pământului și problemele care ar putea aparea in șantier.

Despre Tensar Corporation

Tensar, divizie a CMC, oferă soluții inovatoare. În calitate de producător și furnizor, lider mondial in soluții de stabilizare a și armare a pamantului, de tehnologia noastră cu geogrile au beneficiat mii de proiecte de construcții din întreaga lume timp de aproape 50 de ani.

Despre noi

Nu suntem doar un simplu producător

La Tensar, ne place să rezolvăm problemele de terasamente  și să împărtășim această pasiune si cu ceilalți. Suntem aici pentru a vă sprijini cu tehnologie de top, proiectele de valoare care ofera in acelasi timp si economii. Echipa noastră și rețeaua internațională de distribuitori asigură o experiență mai bună  și rezultate finale de exceptie.

Intrebarile Tensar: De ce, cum și cine?

Construirea unui viitor sigur

Angajamentul nostru nu este doar față de tehnologia și progresul industrial, ci și față de relațiile noastre cu angajații noștri, comunitățile pe care le deservim, cautam soluțiile rentabile și de economisire a carbonului pe care le oferim clienților noștri în fiecare zi.

Administratia in privinta mediului

Comunitate și acreditări

La Tensar suntem mândri să fim membri ai mai multor organisme din industrie. 

Atestate

Alătură-te echipei Tensar

Nu suntem doar o companie; suntem o echipă de inovatori. Tensar este un loc în care poți contribui din prima zi, iar contribuțiile tale contează. Indiferent dacă sunteți proaspăt absolvent de facultate sau un veteran in carieră, vrem oameni cu pasiune pentru rezolvarea problemelor și inovație continuă. Consideri ca e pentru tine?

Afișare locuri de muncă și  altele

Stacked Image 0

O companie cu acoperire globală

Sunteti din Marea Britanie si aveti un proiect în Orientul Mijlociu? Nicio problemă. Tensar este lider mondial și expert în tehnologia geogrilei. Echipa noastră și rețeaua internațională de  distribuitori va oferă suport și asistenta, indiferent unde vă aflați.