Sector comercial si industrial

Construction site of a commercial building

Sector comercial  si  industrial

Soluții pentru accelerarea execuției și reducerea costurilor

Costurile în creștere ale materialelor de construcții  și lipsa forței de muncă în sectoarele comerciale și industriale fac în prezent ca soluțiile economice sa fie dificil de realizat. Întârzierile cauzate de condițiile slabe sau variabile de teren  cresc costurile proiectului, încetinesc programul de lucru și duc la probleme de întreținere pe viitor. Cu toate acestea, multe proiecte trebuie să fie realizate in  aceste condiții de teren care nu sunt catusi de putin de dorit.

Tensar oferă soluții  avansate de stabilizare a pamantului, încorporând produse brevetate de înaltă performanță. Echipa noastră de specialisti ofera soluții  practicilor standard de proiectare. Cu peste 10.000 de proiecte de succes în întreaga lume, putem aborda o gamă largă de provocări .


Image of Întreținere pavaje

Întreținere pavaje

Când fisureaza, un strat de acoperire din asfalt este de obicei amplasat peste pavajul existent, uneori după frezarea suprafeței superioare deși pentru fiecare 25 mm de strat de acoperire aplicat, fisurile existente sunt în general impiedicate să se reflecte la suprafață timp de numai un an. 

Prin instalarea unui strat asfaltic intermediar cum ar fi Tensar AX5-GN - înaintea acoperirii cu asfalt, fisurile de reflexie pot fi întârziate, mărind foarte mult durata de viață a stratului de acoperire.

 

Image of Drumuri și suprafete pavate

Drumuri și suprafete pavate

Sarcinile date de traficul greu si intens accelerează deteriorarea imbracamintii rutiere. În consecință, drumurile și zonele asfaltate din zonele comerciale și industriale sunt adesea foarte costisitoare. Geogrilele Tensar îmbunătățesc performanța pe termen lung a suprafețelor pavate, reducând la minimum mișcarea agregatelor, controlând deformarea suprafeței si aparitia fagaselor și menținând capacitatea portantă. Acest lucru permite o reducere a grosimii pavajului, fără nicio reducere a performanței. Economiile rezultate pot fi substanțiale, atât în ​​​​costuri cât și în durata de executie.

 

Image of Teren variabil și slab

Teren variabil și slab

Înainte ca lucrările de construcții să poată începe, este nevoie de acces și zone de depozitare solide si curate. Terenul slab sau variabil reprezintă o provocare considerabilă pentru dezvoltatori. Geogrilele Tensar pot oferi fundații de drum rezistente și stabile chiar și pe cele mai slabe pamanturi. Prin stabilizarea straturilor, pot fi reduse grosimea totala, săpăturile și consumul de materiale.

În plus, atunci când vremea este umedă, geogrilele Tensar pot fi folosite pentru stabilizarea platformelor de lucru astfel incât construcția să poată continua indiferent de vreme.

 

Image of Ziduri de sprijin și taluzuri abrupte

Ziduri de sprijin și taluzuri abrupte

Deoarece nu toate proprietățile comerciale sau facilitățile industriale sunt construite pe teren orizontal, poate fi necesar un zid de sprijin sau un taluz abrupt, mai ales în zonele muntoase sau maritime. Soluțiile convenționale, cuprinzand zidurile din beton monolit sau palplanșele sunt costisitoare, consumatoare de timp și necesită multă muncă. Tensar oferă o varietate de sisteme de sprijin al pamantului, abordand complexitatea fiecărui proiect. Utilizate împreună cu geogrilele uniaxiale Tensar și cu asistenta la proiectare, sistemele noastre de sprijin oferă atât economii cât și durabilitate.

 

Proiectați cu încredere, de oriunde.

  • Proiectați și evaluați secțiunile de pavaj și pietriș
  • Proiectați și evaluați platformele  de lucru
  • Comparați cu ușurință materialele alternative
  • Determinați economiile de cost, de timp și factorii de sustenabilitate
  • Creați rezumate ale alternativelor de proiectare pentru părțile interesate ale proiectului
  • Partajați caracteristici care ajută la colaborare

Invatati mai multe 

Start proiectare acum

Stacked Image 0

Resurse comerciale și industriale