Program de calcul Tensar+ pentru proiecte geotehniceProgram de calcul Tensar+ pentru proiecte geotehnice

Tensar+ este un program gratuit de calcul care permite inginerilor, antreprenorilor și proprietarilor să proiecteze cu geogrile pentru o varietate de aplicații. Soluția de proiectare recent îmbunătățită oferă o experiență simplificată  utilizatorului, cu toate caracteristicile pe care inginerii le așteaptă și care depind de acest program Tensar.

Utilizați platforma pentru proiectul dumneaavoastra, personalizati specificațiile și veti   vedea economiile de costuri în timp real.

Platforma de calcul Tensar+ pentru proiectare geotehnică vă permite să:

  • proiectați și evaluați specificațiile proiectului      
  • comparați materialele alternative și condițiile proiectului
  • vedeți în timp real economiile de cost si timp pe măsură ce modificați parametrii
  • analizați sustenabilitatea proiectelor dvs 


A mock-up of Tensar+ software on a mobile and laptop screen

Alegeți dintr-o serie de module de calcul pentru proiecte de construcții și geotehnice

Tensar+ are la dispoziție o serie de module pentru a vă sprijini proiectele de construcții și geotehnice. Descoperiți in cele ce urmeaza modulele noastre actuale și viitoare. 

Începeți să proiectați azi cu Tensar+

Stacked Image 0

Program de calcul pentru constructii de drumuri

Cu modulul de proiectare și execuție a drumurilor din platforma noastră de calcul, inginerii proiectanți pot vizualiza, pregăti și înțelege parametrii și cerințele proiectelor înainte de construire, inclusiv specificațiile pentru straturile stabilizate. Prin stabilizarea mecanică a straturilor libere la un proiect de pavaj de drum, puteți maximiza costurile și economiile de emisii de carbon care pot fi obținute prin reducerea grosimii pavajului. Abordarea Tensar utilizează cele mai noi  cunoștințe despre modul în care funcționează o geogrilă atunci când este introdusă într-un drum supus unei sarcini dinamice de trafic.

Program de calcul pentru lucrari temporare

Platformele temporare de lucru reprezinta un aspect incredibil de important al multor proiecte de construcții, oferind muncitorilor  și inginerilor zone de lucru stabile și sigure. Folosind modulul de proiectare pentru  lucrări temporare din cadrul Tensar+, puteți utiliza cea mai recentă tehnologie Tensar pentru platforme de lucru stabilizate mecanic și puteți oferi platforme sigure, facand economii de cost proiectului și sporind acreditarea  pentru mediu. Abordarea de proiectare „T-Value” este o alternativă credibilă la îndrumările oferite în BR470, cu un istoric dovedit și este implementată în software-ul Tensar+.

Program de calcul pentru stabilizarea fundatiilor de drumuri

Lucrul pe teren slab sau variabil prezintă de obicei provocări considerabile, prin urmare este esențială proiectarea unui strat stabilizat mecanic solid. Prin utilizarea modulului pentru  stabilizarea pamantului, straturile stabilizate mecanic pot fi proiectate anterior execuției, protejând suplimentar fundatia drumului și îmbunătățind capacitatea portantă. Metodele și soluțiile de proiectare Tensar pentru stabilizarea  fundatiilor de drumuri   sunt acceptate și utilizate pe scară largă în întreaga lume.

In curând vor fi mai multe module

Avem o serie de module de proiectare care nu au fost încă lansate. Unele dintre modulele noastre viitoare includ:


Pentru a fi la curent cu starea lansării lor, înscrieți-vă gratuit azi la Tensar+, faceți clic pe titlul modulului ales și selectați butonul de notificare pentru a primi un e-mail care vă anunță cu privire la fiecare lansare de modul.

Începeți să proiectați azi cu Tensar+

Stacked Image 0


Ce este un program de calcul pentru un proiect geotehnic?

Programul de calcul  de proiectare geotehnică este un program specializat care permite inginerilor proiectanți să construiască virtual elementele geotehnice ale unui santier. Acest software permite inginerilor proiectanți să obtina cu ușurință soluții în proiectarea drumurilor neasfaltate, a platformelor de lucru, stabilizarea fundațiilor și multe altele. Tensar+ este un software conceput să funcționeze în mod specific cu geogrile Tensar, oferind soluții de top pentru drumuri, cai ferate și zone cu trafic. În calitate de lider al industriei pentru geogrile utilizate în aplicații de stabilizare și armare, programul nostru de construcții împreună cu produsele noastre vă asigura că puteți genera soluții bazate pe performanță, cu valoare Tensar adaugata.                        

Soft de proiectare geotehnică pe desktop, mobil și tabletă

Soft-ul nostru este in intregime in cloud și poate fi folosit gratuit, din mers – accesați Tensar+ oricând și oriunde. Nu aveți nevoie de spațiu suplimentar pe hard disk pe dispozitivul dvs. sau de cerințe speciale pentru a începe proiectarea. Și dacă echipa ta trebuie să proiecteze pe teren, pur și simplu descărcați aplicația.


Raportare, cercetare și colaborare

Cu soft-ul de proiectare geotehnică Tensar+, proiectul dumneavoastră va fi susținut pe deplin de cunoștințele noastre de specialitate și de ani de cercetare amplă. Secțiunea de resurse are multe avantaje profesionale si contine informații despre produse, informatii despre aplicații și metode de proiectare și instruire. Dacă întâmpinați vreodată probleme cu utilizarea Tensar+, avem un număr mare de întrebări puse frecvente care vă vor ajuta să finalizați proiectul – și vă oferim, de asemenea, asistență personalizată la proiectare.                                                                                                                                                                                                             Raportarea și colaborarea pe proiecte geotehnice nu a fost niciodată mai ușoară cu programul nostru de calcul. Nu numai că pot fi adăugate note la proiect pentru detalii de referință rapide necesare la proiectare dar rapoartele pot fi exportate și partajate online, prin e-mail sau în format imprimat.

Cum să începeți cu programul de calcul de proiectare Tensar+

Sa incepeți cu Tensar+ este rapid, ușor și gratuit. Pur și simplu vizitați site-ul web Tensar+ și creați un cont, apoi începeți un proiect  nou direct din  pagina principală.

Intrebari puse frecvent