Asistenta pentru proiectare


design-support-1-580-580

Asistenta pentru proiectare

Un partener mereu alături de tine

Un proiect înseamnă mai mult decât o simplă alegere a unui produs – este vorba despre un proiect care răspunde cerintelor proprietarului, reduce costurile, îmbunătățește durata de viață  și vă protejează reputația. Este vorba in final despre valoarea totală pe care o primiți de la un partener angajat să facă din proiectul dvs. un proiect de succes.

La Tensar, mergem dincolo de simpla vânzare a produselor. Echipa noastră de ingineri specialisti și reprezentanți de vânzări poate fi aici pentru dvs. pe tot parcursul proiectului, de la început si până la finalizarea acestuia. În calitate de partener, vă oferim asistenta de specialitate și un soft premiat care vă permite să creați cu usurinta specificațiile și să proiectați cu mai multă încredere.

Formular de transmitere a datelor proiectului de stabilizare a fundatiei

Lucrul pe teren slab sau variabil prezintă de obicei provocări considerabile. Dar tehnologia și competenta Tensar în stabilizarea terenului nu numai că îmbunătățeste  performanța dar s-a dovedit că reduce costurile și impactul asupra mediului .

Solicitare evaluare proiectare stabilizare fundatie

Platformă de lucru pentru formularul de transmitere a proiectelor urmărite (standarde adoptabile)

Metoda de proiectare  "T-value" de la Tensar permite o evaluare mai precisă a efectului pozitiv al  geogrilelor de stabilizare asupra capacității portante a platformelor  granulare. Aplicabilă la o gamă largă de materiale, în diferite condiții de teren, metoda valorii T permite compararea proiectelor cu sau fără geogrile - inclusiv pentru pamanturile de fundare avand rezistență la forfecare foarte scăzută.

Solicitare evaluare proiect platforma de lucru

Formular de transmitere proiect Platformă de lucru pentru macarale

Geogrilele Tensar pot fi încorporate în materialul granular pentru  creșterea capacitatii portante, limitând deformarea suprafeței și tasările.

Solicitare evaluare proiect platforma macara

CD225 (Standarde Adoptabile) Formular de transmitere proiect

Inginerii profită de peste patru decenii de avantajul geogrilelor Tensar în construcția de drumuri permanente. Aceste beneficii au fost recunoscute oficial printr-o actualizare a Manualului de proiectare pentru drumuri și poduri la care face referire  CD225: Proiectarea fundatiilor pentru imbracaminti rutiere noi. Acest document confirma că „...stabilizarea  mecanică (cu) geogrile” poate fi utilizată ca parte a oricăror lucrări de îmbunătățire a fundatiilor de drumuri.

Solicitați formularul CD225

Formular de transmitere proiect Ziduri si taluzuri de sprijin din pamant armat

Sistemele TensarTech® pentru ziduri si taluzuri oferă o gamă de produse pentru structuri din pamant armat cu diferite tipuri de fatade care se potrivesc codurilor de proiectare locale, bugetului, cerintelor de mediu și estetice. Sunt proiectate ca „sisteme reale”  utilizand elemente componente instalate cu grija pentru o integritate structurală superioară și pentru maximizarea terenului disponibil.

Solicitare evaluare proiect Ziduri si taluzuri

Formular de transmitere a proiectului pentru armarea asfaltului

Cu un strat asfaltic intermediar instalat, performanța este excelenta, reducând semnificativ costul de întreținere / kilometru / an. Tensar oferă o gama de produse de armare a asfaltului care vă pot ajuta.

Solicitare evaluare proiect de armare asfalt

Profită de instruirea noastră CPD (dezvoltare profesionala continua)

Tensar este încântat să ofere seminarii CPD axate pe utilizarea atât a software-ului TensarPave cât și TensarSoil. Cu această instruire expertă de la un utilizator experimentat, învață cum să proiectezi o varietate de aplicații, de la drumuri de acces la pereți de sol armat.


Rezervați un seminar CPD


Proiectați cu încredere, de oriunde.

  • Proiectați și evaluați secțiunile de pavaj și pietriș
  • Proiectați și evaluați platformele  de lucru
  • Comparați cu ușurință materialele alternative
  • Determinați economiile de cost, de timp și factorii de sustenabilitate
  • Creați rezumate ale alternativelor de proiectare pentru părțile interesate ale proiectului
  • Partajați caracteristici care ajută la colaborare

Invatati mai multe 

Start proiectare acum

Stacked Image 0

Program de calcul  TensarSoil®

Programul de calcul TensarSoil permite inginerului proiectant să realizeze proiecte pentru ziduri de pamant armat, taluzuri  si culee de pod.       

 Folosind programele de proiectare oferite de Tensar, inginerul proiectant poate economisi timp prețios prin generarea de proiecte proprii. Pentru a ajuta inginerul proiectant în acest proces, echipa de proiectare si asistență tehnică Tensar este disponibilă  sa ofere sfaturi și servicii de verificare a proiectului.