Despre noi

Despre Tensar

Tensar, divizie a CMC, oferă soluții inovatoare, specifice proiectelor. În calitate de producător și furnizor, lider mondial in soluții de consolidare si stabilizare a pamantului, tehnologia recunoscuta a geogrilelor noastre a beneficiat de mii de proiecte de construcții  din întreaga lume timp de aproape 50 de ani.

În comparație cu soluțiile traditionale, cele bazate pe tehnologia Tensar sunt mai rapid de instalat, încorporează performanțe mai mari, rămân fiabile în timp și sunt mai rentabile. Împreună, aceste beneficii creează plusvaloare prin economii de costuri, reduceri de timp și durabilitate sporită.

Pentru mai multe informații despre alte divizii  CMC si linii de afaceri, accesați cmc.com

A Tensar employee in the warehouse holding Tensar InterAx (NX) Geogrids

Reprezentare  globala

În 2022, Tensar a devenit o divizie a CMC care are sediul în Irving, Texas, SUA, marindu-ne prezența la nivel mondial în mod semnificativ. Tensar lucrează, de asemenea, alături de Geopier, o divizie a CMC, pentru a oferi clienților o gamă si mai largă de soluții.e 

Divizia Tensar are peste 650 de angajați, în 15 țări: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia, China, Republica Cehă, Dubai, Franța, Germania, Indonezia, Malaezia, Țările de Jos, Polonia, Arabia Saudită și Spania. Aceste locații sunt completate  de sute de reprezentanți și parteneri de distribuție. Această rețea vastă  este capabilă să ofere rapid soluții personalizate  oriunde în lume.

Pentru a asigura disponibilitatea  soluțiilor noastre de înaltă performanță, Tensar are trei locații de productie:

  • Morrow, Georgia, Statele Unite
  • Blackburn, Marea Britanie
  • Wuhan, China


Aceste fabrici se alătură acum rețelei  CMC  care cuprinde orice, de la centre locale de reciclare, minieoliene  și microeoliene din oțel până la centre de fabricație pe scară largă, operațiuni de inginerie, instalații de tratare termică și alte operațiuni legate de construcții.

Inovații și tehnologii

Scopul nostru este simplu: oriunde vedem lucrări de terasamente  sau dezvoltarea infrastructurii, ne dorim  să adăugăm valoare cu o soluție Tensar. Considerăm inovația continuă ca pe un element vital al organizației și considerăm că este cea mai bună modalitate de a aduce o valoare sporită clienților noștri prin profitabilitate, eficiență și fiabilitate îmbunătățite.

Fiecare dintre unitățile noastre de afaceri este lider pe piața respectivă. În multe cazuri, nu numai că am creat piața dar am dezvoltat și majoritatea tehnologiilor de aplicare utilizate astăzi. Ne străduim să ascultăm nevoile clienților noștri și să le anticipăm, producând inovații în tandem cu nevoile moderne de construcție de astăzi. Echipele noastre comerciale excelează în a demonstra valoarea acestor noi tehnologii și modul în care soluțiile Tensar pot oferi clienților noștri un avantaj decisiv în proiectele lor.

Tensar Triaxial Geogrids beneath substrate material

Valorile noastre

CMC oferă produse și soluții inovatoare pentru o gamă largă de industrii. Ne angajăm să oferim clientilor servicii de top   în industrie, oferind un mediu în care angajații noștri pot avea succes, îmbunătățind comunitățile noastre și creând valoare pentru investitorii noștri. Făcând acest lucru, găsim modalități mai bune de a face lumea în care trăim cu toții mai puternică, mai sigură și mai durabilă.

Intotdeauna...

... vom aseza  clientul în centrul a tot ceea ce facem.

Credem că dacă ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor clienților noștri, vom reuși. Lucrăm din greu pentru a înțelege nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții creative care adaugă valoare afacerilor lor.

... suntem obligati fata de angajatii nostri.

Ne pasă de angajații noștri,  oferind un mediu în care siguranța este preocuparea noastră principală, angajații au șansa de creștere atât personală cât și profesională, toată lumea este tratată corect și opiniile sunt respectate. Promovăm  munca în echipă care  necesită responsabilitate și are drept rasplată succesul.

... dam înapoi comunității.

Ne luăm în serios responsabilitatea care vine odată cu a fi un bun cetățean corporatist și suntem dedicați unui impact pozitiv în comunitățile  locale în care trăim și lucrăm.

... cream valoare pentru investitorii noștri.

Ne străduim să fim cea mai puternică societate din sectorul materialelor de constructii  prin pasiunea pentru rentabilitate,  folosind resursele în mod eficient și realizând obiectivul  de creștere consistentă și profitabilă.

Credem în…

  • integritate, onorându-ne angajamentele, fiind responsabili pentru acțiunile noastre și acționând cu respect față de ceilalți.                                      edicare, pentru a face din siguranța și bunăstarea angajaților noștri o prioritate de vârf.                                                        
  • promovarea colaborării, lucrând împreună ca o echipă pentru a oferi rezultate excepționale.                                     
  • incurajarea excelenței, provocându-ne să îmbunătățim tot ceea ce facem.


Prezentare generală a soluțiilor

Geogrilele Tensar sunt produse polimerice foarte eficiente și durabile, potrivite pentru stabilizare sau  armarea agregatelor din pamant. Sunt ușoare și ușor de manipulat. Această clasă de produse este foarte potrivită pentru utilizarea ca elemente structurale portante în multe aplicații de terasamente, cum ar fi la stabilizarea drumurilor, căilor ferate și alte zone pavate și nepavate supuse încărcării traficului.

Stacked Image 0