Down to content

Reduceți emisiile de dioxid de carbon din construcție cu avantaje uriase asupra mediului inconjurator și in acelasi timp reduceti costul proiectului dvs.

Calculatorul de Carbon  Tensar care utilizeaza  geogrile Tensar Triax® estimeaza scaderea procentului emisiilor de dioxid de carbon din constructie, prin compararea unui  strat stabilizat mecanic Tensar evaluat utilizand metoda de proiectare TensarPave™ de stabilizare a pamantului cu un strat granular liber nestabilizat având aceeasi performanta.

Pentru a calcula reducerea  CO2 din construcție utilizând calculatorul de Carbon Tensar, pur și simplu introduceți datele prezentate în Sugestia de aplicație Tensar sau pe propriul software TensarPave ™.

Pentru a cunoaște toate faptele, performanța și avantajele din punct de vedere al costului pentru proiectul dvs., utilizând un strat stabilizat mecanic Tensar  care încorporează geogrile Tensar TriAx, vizitați pagina noastra dedicata Calculator Carbon  pentru cele mai recente informatii.

Calculatorul de carbon al Tensar a fost dezvoltat și verificat de catre Coffey Geotechnics iar ipotezele acestora au fost publicate corespunzator.

Important

(1) Când utilizați calculatorul de carbon Tensar, datele de intrare din trafic in TensarPave trebuie setate la „Calcule din suprafete” și apoi valoarea suprafetei afișată în TensarPave trebuie utilizată direct în  datele de intrare ale calculatorului de carbon

(2) Funcția stratului stabilizat în TensarPave  trebuie să fie setată la „Suprafață suport (deformare  40 mm)” pentru a oferi o comparație reprezentativă în calculatorul de carbon

(3) În cazul pavajelor care necesită două sau mai multe straturi de geogrile TX, este probabil ca „ESAL realizat” să fie semnificativ mai mare decât „ESAL necesar”. În acest caz, predicția calculatorului de carbon privind reducerile de emisii de carbon va fi pe partea potrivita (scăzută)

 

 

 

Your Project Details

mm
km
m2
layer(s)
%
km