Down to content

Armare cu balast

Lucrarile de întreţinere şi restricţiile de viteză afecteaza semnificativ orarele de mers, sunt scumpe şi perturbatoare pentru public, operatori de tren şi proprietarii de active. O mare parte din aceasta situatie se datoreaza geometriei slabe a liniei si pierderii aliniamentului vertical şi orizontal al şinelor, din cauza deformarii balastului.

Certification and Approval

TriAx TX190L geogrid has been approved by rail authorities, including Network Rail, for improving the performance of ballasted track.
Cum pot  ajuta geogrilele Tensar

Adaugarea unui strat de geogrila determina pătrunderea partiala a balastului prin aperturi, creând o inclestare puternică pentru a limita mişcarea laterală sub sarcină. Astfel, procentul de tasare este redus. Geogrilele durabile din polipropilenă s-au dovedit a funcţiona în balast pentru cel puţin 20 de ani, oferind o  solutie adevărata pe termen lung.

Solutie dovedita

Fiind utilizate pentru stabilizarea balastului de mai bine de 25 de ani, geogrilele Tensar au fost subiectul unor cercetari si dezvoltari ample atat in conditii de teren cat si in laborator; acest fapt a condus la aprobarea lor de catre Autoritatile Feroviare din Marea Britanie si din multe alte tari.

Oricare ar fi proiectul dvs. de Cale Ferata, noi va putem ajuta

Tehnologia inovatoare Tensar a fost utilizata în mai multe proiecte feroviare, fiind disponibila o gamă completă de studii de caz şi broşuri. Putem oferi de asemenea suport tehnic complet, inclusiv consultanţă de specialitate, specificatii, proiecte, detalii de pret şi detalii de stabilire a preţurilor, şi vom organiza in mod regulat seminarii gratuite.

Mentinerea geometriei caii ferate cu geogrile Tensar

Geogrilele Tensar au fost subiectul unor cercetari si dezvoltari ample atat in conditii de teren cat si in laborator; acest fapt a condus la aprobarea lor de catre Autoritatile Feroviare din Marea Britanie si din multe alte tari.

Beneficii

Reducerea deformarii stratului de balast are cateva beneficii pe termen lung:

  • Mentinerea geometriei caii ferate: prin limitarea miscarii particulelor de balast, aliniamentul orizontal si vertical al sinelor este pastrat pentru mai mult timp
  • Cicluri mai lungi de intretinere: cercetarea a aratat ca ciclul de intretinere poate fi prelungit cu un factor de aproximativ trei
  • Durata de viata prelungita pentru balast: reducerea frecventei intretinerii reduce degradarea balastului cauzata de compactare, prelungind astfel durata de viata a balastului
  • Zone de tranzitie: netezirea profilului caii la interfata dintre formatiunile rigide si mai putin rigide, cum ar fi in zonele taluzate de sub poduri

Need help?