Down to content

Protecție Antierozională

Sistemele de Control Erozional Tensar® au soluții dovedite pentru cerințele dumneavoastră la probeme de protecție antierozională. Găuri de ieșire pentru conducte, funduri de canal și zone de tranziție la țărm, toate acestea prezintă provocări specifice privind protecția antierozională. Probleme principale includ scurgerile apelor pluviale, migrația sedimentelor, impactul asupra mediului și bugetul. Indiferent de ce provocări și probleme privind protecția antierozională apar în proiectul dumneavoastră, puteți fi sugur că avem soluțiile de care aveți nevoie.

Produsele de armare rigidă și puternică pentru protecție antierozională pot oferi soluții, dar au anumite costuri. De aceea proiectanții preferă estetica și siguranța oferită de salteluțele noastre flexibile pentru protecție -- mai ales Salteluțele noastre ShoreMax® Transition. Salteluțele ShoreMax pot oferi o soluție de armare cost-eficientă în aplicațiile ce conțin curenți de apă turbulenți și atacuri ale valurilor, în același timp permițând fixarea vegetației prin structura lor. Rezultatul: o mai bună estetică și mentenanță mai ușoară pe termen lung.

Protecție Antierozională

Indiferent de ce provocări și probleme privind protecția antierozională apar în proiectul dumneavoastră, puteți fi sugur că avem soluțiile de care aveți nevoie.

Fie că proiectul dumneavoastră este simplu sau complicat, necesită control erozional, control al sedimentarării sau ambele, vă puteți baza pe Sistemele de Control Erozional Tensar® ce includ:

Need help?

Product Literature