Down to content

Structuri de sprijin

Exista multe optiuni traditionale atunci cand se construiesc structuri de sprijin, adesea implicand beton armat si stalpi. Totusi, pentru multilateralitate combinata cu economii substantiale de cost si durata, Tensar a dezvoltat gama TensarTech de structuri de sprijin utilizand o combinatie de geogrile pentru armarea pamantului fixate in siguranta de unitatile de fatada, care cuprind blocuri modulare din beton asternute uscat.

O gama larga de optiuni

Folosind experienta noastra de 30 de ani in constructii, proiectare si geogrile inovatoare, sistemele TensarTech pentru structuri de sprijin ofera o serie de tipuri de fatade si opţiuni de construcţie care sa se adapteze utilizarii finale, locaţiei şi duratei de viata proiectate. Acestea includ:

Sisteme din blocuri modulare TensarTech TW1, TW3 si Mesa realizate din beton prefabricat, într-o gamă de culori, stiluri si texturi. Sistemul de legatura TW1 oferă opţiunea de a construi o zidărie arhitecturala, specifica proiectului, care este conectata la faţa blocului Tensar. Panourile TensarTech au o gama variata de dimensiuni, forme si finisaje care se adapteaza cerintelor poriectului si satisfac cerintele estetice.

TensarTech Marin (TensarTech Marine) incorporeaza unitati de beton prefabricat, potrivite perfect. conditiilor marine agresive.

TensarTech Zid de piatra (TensarTech RockWall) - pentru o fatada din gabioane traditionale, combinata cu costuri reduse pentru umplutura de pamant armat din spatele blocului.

TensarTech TR2 este o structura functionala, usor si rapid de construit, potrivita pentru structuri provizorii sau pentru impingeri laterale la structurile de sprijin existente.

Oricare ar fi proiectul dvs., noi va ajutam

Tehnologia inovatoare Tensar a fost utilizata în întreaga lume, iar o gamă completă de studii de caz şi broşuri este disponibila. Putem oferi de asemenea suport tehnic complet, inclusiv consultanţă de specialitate, specificatii, planuri, proiecte autorizate si detalii de stabilire a preţurilor şi vom organiza periodic seminarii gratuite pretutindeni in lume.

Reducere costuri si economie de timp cu tehnologia Tensar

Tensar a dezvoltat gama TensarTech de structuri de sprijin utilizand o combinatie de geogrile pentru armarea pamantului fixate in siguranta de unitatile de fatada, care cuprind blocuri modulare din beton asternute uscat.

Avantaje

Oricare ar fi sistemul de pereti adecvat proiectului dvs., avantajele raman aceleasi:

  • Stabilitate pe termen lung
  • Executie simpla, reducand durata de executie si costul
  • Aspect estetic
  • Sisteme din blocuri modulare asezate uscat, fara mortar
  • Easily create complex or curved geometry
  • Pana la 120 ani durata de viata
  • Posibila utilizare a materialelor locale
  • Cele mai multe sisteme nu necesita nici macara de ridicare nici sprijiniri temporare
  • Nu sunt neaparat necesari piloti portanti
  • Rezistenta ridicata la incarcari dinamice si seisimice

Need help?