Down to content

Cu tehnologia Tensar pentru drumuri obtineţi o distanta mai mare de parcurs.

Fie că este vorba de proiectarea unui drum nou sau de reabilitarea unui drum existent, o problema presanta o constituie găsirea unor soluții care să maximizeze performanța și bugetele. De aceea, tehnologia Tensar pentru drumuri este de neprețuit.

Tehnologia Tensar pentru drumuri utilizează geogrile unice în solutiile de optimizare a pavajului și de armare a asfaltului. Acestea pot reduce costurile sau pot extinde durata de viață, iar în multe cazuri ambele sunt indeplinite.

Gândirea abordata reunește patru elemente cheie: produse inovatoare, o echipă de oameni dedicati, un program de calcul foarte bun și o experiență bogată.

Rezultatele pot fi spectaculoase. Reduceri semnificative de materiale, resurse și timp, plus avantajul suplimentar al economiilor de costuri de până la 30% *. De asemenea, există câștiguri impresionante in ceea ce priveste mediul inconjurator, cu mai puțin transport necesar, mai puțini kilometri de parcurs și un santier mai sigur si mai curat. În cele din urmă, vă putem ajuta să realizati economii mai mari, cu întreținere redusă a drumurilor.

 *Anumite Proiecte au raportat economii de 75%

Asadar fiti receptivi la un nou mod de gândire și aflati mai multe de pe site-ul:

www.tensar.co.uk/Tensar-Road-Technology