Down to content

Tensar a dezvoltat o nouă abordare a proiectării platformelor de lucru pentru utilajele cu șenile. Urmând instructiunile autorilor ghidului de bune practici BR470, utilizat pe scară largă, metoda Tensar „T-Value” implică cercetări reprezentative extinse pentru aceste lucrări temporare importante, având ca potențial  rezultat o grosime mult mai subțire a platformei  pentru  o gamă diversificata de pamanturi si  condiții de încărcare, chiar și in cazul celor care sunt in afara domeniului de  aplicare al BR470.

Metodologia a fost revizuita de colegi aici cu exemple de proiecte reale care isi demonstreaza aici aplicarea practica.

Presupunând că platforma dvs. va fi construită utilizând o umplutură granulară de calitate, dură, compactată, cu o dimensiune maximă a particulelor de 125 mm și cunoașteți rezistența pamanturilor de fundare, calculatorul vă va oferi o ilustrare a platformei Tensar, grosimea necesară pe baza datelor de intrare și a factorilor de siguranță recomandați în BR470. În plus, calculatorul va furniza, de asemenea, costurile estimate, economiile de timp și carbon.

Dacă aveți nevoie de o propunere completă de proiectare de la Tensar, puteți să ne trimiteți rezultatul PDF din pagina ,Rezultatele dvs.' prin chatul nostru sau prin e-mail tensar@tensar.cz

Your Project details

TriAx product selection criteria:

* Please fill this field.
* Please fill this field.
L1
L2
q1
q2