Down to content

Tensar TriAx® TX

Folosind cei peste 30 de ani de experienta, Tensar a schimbat in mod radical structura geogrilelor pentru a crea un produs revolutionar - TriAx, bazat pe una din formele cele mai eficiente si stabile - triunghiul. In timp ce la geogrilele biaxiale rigiditatea la tractiune este impartita predominant in doua directii, la TriAx este multidirectionala. Produsul are tractiune isotropica la 360°.

Particulele de agregate se interpun in aperturile triunghiulare si nervurile adanci ale TriAx ajuta la retinerea agregatelor, ceea ce in combinatie cu rigiditatea izotropica, creeaza un strat stabilizat mecanic cu performante deosebite. Pentru a vedea cum lucreaza geogrila TriAx urmariti animatia.

Au fost facute numeroase studii si teste pentru a determina performanta geogrilei TriAx in straturile stabilizate mecanic in mod special la Laboratorul de cercetare a transportului si Universitatea din Nottingham. S-a demonstrat ca geogrila TriAx depaseste si performantele geogrilelor biaxiale Tensar. Studii ale capacitatii portante efectuate de institutul de cercetare in constructii au aratat rezultate remarcabile in distributia statica a incarcaturii, o situatie des intalnita in proiecte de constructie a platformelor de lucru pentru macarale si si instalatii de realizare a pilotilor forati.

Take a look at our Tensar project video clips here!

Tensar TriAx® TX

Folosind software-ul nostru TensarPave unic, vă putem oferi totul, de la o sugestie aplicaţie simplă până la un proiect complet şi un serviciu de aprovizionare care vă ajuta să obţineţi cele mai bune rezultate cu TriAx în proiectul dumneavoastră.

Prin comparatie cu straturile de agregate nearmate, un strat stabilizat mecanic cu TriAx poate:

  • Reduce grosimea stratului de agregate cu pana la 50%
  • Controlul diferentiat al tasarilor
  • Cresterea capacitatii portante
  • Reducerea emisiilor de carbon cu pana la 50%
  • Servicii de proiectare complete de la concept la finalizare
  • Stocuri locale disponibile

Need help?