Down to content

TensarTech® Stratum® Cellular Foundation Mattress System (Sistem Tensar de saltele geocelulare)

Cand se confrunta cu soluri moi de fundare unde pilotii si alte tratamente de fundare la adancime scumpe nu sunt viabile, tehnologia Tensar privind Sistemul de saltele geocelulare ofera o alternativa pentru construirea terasamentelor, oferind adesea economii de cost si timp.

Utilizat la lucrari noi de terasamente situate pe teren slab sau variabil, inclusiv depozite de deseuri si terenuri industriale dezafectate, sistemul TensarTech Stratum de saltele geocelulare creeaza o platforma de fundare rigida de 1 m adancime si care atenueaza efectele tasarii diferentiate, reduce impingerile laterale si poate creşte capacitatea portanta pentru a îmbunătăţi stabilitatea, permitand umplerea accelerata.

De obicei nu este nevoie de excavare si indepartarea materialului excavat; salteaua geocelulara este construita direct peste solul slab si umpluta cu material granular pentru a crea o masa de fundare rigida. Salteaua geocelulara este o structura celulara continua, fabricata rapid in santier, utilizand la baza geogrile Tensar TriAx® iar peretii celulei sunt alcatuiti din geogrile uniaxiale Tensar, securizate la intersectii utilizand tije simple, polimerice sau bodkins. Daca este necesar, dupa umplere, se poat adapta cu usurinta, la saltea, drenuri verticale pentru consolidare accelerata suplimentara. Sistemul TensarTech Stratum de saltele geocelulare sporeste stabilitatea si a fost demonstrat ca reduce atat impingerea laterala cat si tasarea de varf, permitand de asemenea controlul tasarilor.

Sistemul TensarTech Stratum de saltele geocelulare este desavarsit, cu sprijinul specialistilor nostri experimentati. erienţă. Ei va pot pot oferi totul, incepand cu sugestii de aplicaţii gratuite, astfel încât să puteţi găsi cu uşurinţă soluţia completă de la o singură sursă.

Sistemul complet pentru executia terasamentelor in cele mai nefavorabile conditii de teren.

Sistemul TensarTech® Stratum® de saltele geocelulare sporeste stabilitatea si a fost demonstrat ca reduce atat impingerea laterala cat si tasarea de varf, permitand de asemenea controlul tasarilor.

TensarTech® Stratum® Cellular Foundation Mattress System (Sistem Tensar de saltele geocelulare)

  • Construire rapida
  • Pot evita adesea excavarea
  • Controlul tasarii
  • Poate imbunatati capacitatea portanta a solurilor moi
  • Ofera drenaj lateral in combinatie cu drenuri fitil
  • Umplutura redusa la fundatii slabe
  • Serviciu complet de proiectare, disponibil
  • Orice aveti nevoie, dintr-o singura sursa

Need help?