Down to content

Sistemele SediMax

Stratul superioar de pământ neprotejat, în special cel de la taluzuri din șantiere, este vulnerabil la migrația sedimentelor și probleme cauzate de scurgeri. Degradări serioase pot apărea până când aceste zone sunt pregătite pentru control erozional permanent.

Sistemele SediMax

Tensar® SediMax™ pot preveni o bună parte din degradări și economisi milioane cheltuite pentru reparațiile taluzurilor, reconstruirea canalelor de drenaj și dragajul bazinelor și a râurilor.

Produsele Sistemului SediMax includ:

  • Rolele de Filtrare SediMax-FRTM

Unul din cel mai versatil produs de filtrare a sedimentelor de pe piață, SediMax-FR (Role de Filtrare) creează structuri tridimensionale temporare perfecte pentru reabilitarea padurilor după incendii, proiecte din bioenergie, șantiere, pârtii de ski, modificarea mlaștinilor și alte aplicații unde scurgerile apelor pluviale reprezintă o problemă. Produsul, 100% biodegradabil, este compus dintr-o matrice din 70% paie/30% fibre de nucă de cocos, armată cu plasă biodegradabilă.

  • Gard de nuiele din paie SediMax-SWTM

SediMax-SW (gard de nuiele din paie) sunt alternative economice la pereții anti-aluviuni și fascine pentru controlul sedimentării și a scurgerilor apelor pluviale. Acestea pot fi proptite de-a lungul conturului unor taluzuri nou construite sau în proces de reparare, înfășurate în jurul rigolelor și folosite ca și diguri antierozionale pe taluzuri. Gardurile de nuiele din paie sunt confecționate din cilindrii din paie reciclate și comprimate, înfășurate în plasă fotodegradabilă.

Need help?