Down to content

Sistemele RevetMax

Salteluțe flexibile pentru acoperire oferă o protecție cost-eficientă la curenți de apă turbulenți și acțiunea moderată a valurilor. Sistemul RevetMax™ de la Tensar poate fi ideal în aplicații unde se folosesc în mod normal piatra spartă, panouri de beton sau alte materiale rigide.

 Sistemele RevetMax:

  • Sunt foarte flexibile și se instalează cu ușurință peste un teren dificil
  • Nu plutesc și deci previn desprinderea în condiții de submersie
  • Promovează creșterea vegetației prin goluri în salteluță
  • Sunt ușor de întreținut

Sistemele RevetMax

Combinate cu o Salteluță Tensar® VMax® de Armare a Vegetației (SAV) sau altceva asemănător, această soluție unică de armare crește în mod dramatic rezistența la efort de forfecare.

Salteluțe de Tranziție ShoreMax®

Salteluțele de tranziție ShoreMax flexibile și stabilizate la UV protejează zone foarte sussceptibile la eroziune precum zonele de tranziție ale țărmurilor, fundurile canalelor, găurile de ieșire ale conductelor și gurile de vărsare. Salteluța ShoreMax a Sistemului RevetMax poate fi deasemenea folosită pentru drenarea taluzurilor, de regulă asociate cu parcări, șosele, mine și depozite de deșeuri. Ca și un sistem de protecție flexibil, poate oferi o ușoară ranforsare în aplicații ce conțin maluri și canale deversoare, unde atacurile valurilor  pot atinge stadii critice. Combinat cu un strat nevegetat VMax, o salteluță ShoreMax poate rezista la eforturi de forfecare induse de curenți de până la 8.6 psf (412 Pa) și viteze până la 19.5 fps (5.9 m/s).

Need help?