Down to content

Sistemele HydraMax

Produsele pentru Control al Eroziunii Hidraulice (PCEHe) de la Tensar previn eroziunea și asistă la stabilirea vegetației pe taluzuri. Sistemele HydraMax™ de la Tensar International aplică semințe, fertilizator și înbunatățesc pământul într-un singur pas, oferind o soluție ieftină și ce necesită manoperă minimă. Conținând numai fibre biodegradabile, non-sintetice, toate produsele Sistemelor HydraMax sunt făcute din amestecul nostru patentat de paie, materiale din plante de bumbac modificate și adezivi pentru a ușura instalarea, a îmbunătăți adeziunea, reține umezeala și stabiliza solul.

 PCEHele Sistemelor HydraMax:

  • Au o matrice poroasă cu o aderență puternică la pământ care formează o fixare excelentă a vegetației și control erozional
  • Pot fi instalate până la de trei ori mai repede decât salteluțele pentru control erozional, cu o treime din manoperă
  • Au proporții reduse apă-fertilizator ce cresc productivitatea prin micșorarea numărului de camioane de transport la șantier
  • Ajută la creșterea rapidă a ierbii cu o germinație crescută și o producție de biomasă peste pământ

Sistemele HydraMax

Conținând numai fibre biodegradabile, non-sintetice, toate produsele Sistemelor HydraMax sunt făcute din amestecul nostru patentat de paie, materiale din plante de bumbac modificate și adezivi pentru a ușura instalarea, a îmbunătăți adeziunea, reține umezeala și stabiliza solul.

PCEHele de Înaltă Performanță ale Sistemelor HydraMax includ:

  • Matricea HydraCX™ pentru Taluzuri Extreme

Matricea HydraCX™ pentru Taluzuri Extreme este recomandată pentru taluzuri lungi și pante abrupte până la foarte abrupte, având între 3:1 și 0.5:1 (H:V). Având cel mai performant fertilizator hidraulic, a demonstrat că protejează solul în proporție de 100% în testele AASHTO-NTPEP. Această alternativă cost-eficientă la salteluțele pentru control erozional din plasă dublă, pe termen scurt, oferă protecție imediată, adeziune de pământ și vegetare rapidă pentru o eficiență mărită pe teren cu condiții extreme.

  • Matricea HydraCM™ pentru Taluzuri Abrupte

Matricea HydraCM™ pentru Taluzuri Abrupte a avut un punctaj de 99.7% în reducerea eroziunii solului la testele AASHTO NTPEP. Este proiectată pentru taluzuri cu lungime medie, pante moderate până la abrupte, având între 4:1 și 1:1 (H:V). PCEHul HydraCM este o alternativă superioară salteluței pentru control erozional cu o singură plasă, la capitolul control erozional pe taluzuri abrupte și dificile.

PCEHele de Performanță Standard ale Sistemelor HydraMax includ:

  • HydraGT™ - Amestec de Fertilizator cu Legături pentru Taluzuri Moderate

Amestecul de fertilizator cu legături HydraGT™ pentru taluzuri moderate este ideal pentru taluzuri scurte cu pante de până la 2:1. Poate înlocui metodele alternative precum paiele încrețite/legate/suflate și fertilizator din fibre de lemn.

  • Amestec de Fertilizator HydraGS™ pentru Taluzuri Line

Amestecul de fertilizator HydraGS™ pentru taluzuri line funcționează cel mai bine pe taluzuri scurte cu pante până la 3:1. Este o alternativă economică la fertilizatoare din amestecuri de lemn și celuloză pentru o fixare a vegetației rapidă și rezistentă și aplicații generale de însămânțare.

Click here to view the HydraMax selector chart. 

Need help?