Down to content

Basetex

Fundaţiile care se excuta peste soluri moi sau care conţin goluri subterane, sunt predispuse la tasari; prin urmare necesita armare de inalta rezistenţă. Gama de geotextile Basetex de înaltă rezistenţă de la Tensar a fost dezvoltată pentru a oferi stabilitatea necesară.

Rolele mari pot fi instalate într- unul sau mai multe straturi in functie de cerinţele construcţiei.

Basetex este un geotextil tesut. Proprietăţile caracteristice permit firelor sa ramana liniare, astfel încât acestea sunt capabile să atinga rezistenta la tractiune fara alungirea initiala asociata cu firele ţesute. Poliesterul are performante excelente la fluaj şi un modul ridicat de întindere.

Dacă este corect instalat, geotextilul Basetex creşte stabilitatea terasamentului în cazul în care există planuri de cedare in adâncime. Utilizarea geotextilului Basetex permite mentinerea proiectului in termenul de executie si in buget. Atunci când nu sunt permite tasări semnificative, este necesara executarea de piloti iar Basetex poate fi folosit pentru a forma o membrana tensionata de transfer a încărcărilor, aceasta fiind o solutie mai rapida şi mai ieftina decât construirea unui radier din beton armat. Peste posibilele goluri, Basetex poate oferi o un avertisment timpuriu, sigur, privind formarea golurilor.

Armare de inalta rezistenta pentru fundaţiile de terasamente

Utilizarea geotextilului Basetex permite mentinerea proiectului in termenul de executie si in buget.

Basetex

Basetex also has the full support of Tensar’s experience in stabilizarea pamantului iar echipa noastra de specialisti poate oferi solutia completa de armare.

Need help?