Down to content

 

Programul de proiectare TensarPave permite inginerului proiectant  să realizeze rapid proiecte rutiere utilizand geogrile Tensar pentru stabilizarea straturilor libere, in vederea  maximizarii  avantajelor de cost care pot fi obținute prin reducerea grosimii imbracamintii rutiere.

Programul TensarSoil permite inginerului proiectant să realizeze proiecte pentru ziduri și taluzuri de pamant armate.

Cu ajutorul programelor de proiectare oferite de Tensar, inginerul proiectant poate economisi timp prețios realizând proiecte proprii. Pentru a ajuta inginerul proiectant in acest proces, echipa Tensar de proiectare și asistență tehnică este disponibilă sa ofere sfaturi și un serviciu de verificare a proiectării.

Copii ale programelor noastre de proiectare TensarPave și TensarSoil sunt de asemenea disponibile pentru inginerii proiectanti care participă la unul dintre atelierele sau seminariile noastre.

Daca doriti sa primiti o copie a programului de calcul, va rugam sa contactati tensar@tensar.cz si vom face in asa fel incat sa il primiti. De asemenea, putem trimite la sediul dumneavoastra una dintre echipele noastre care sa asigure instruirea atunci cand este necesar.