Down to content

AutorTensar Intenational

DataFeb 27 2018

Sistemul de fundare TensarTech® Stratum™ alcatuit din saltele geocelulare a permis executarea rapida si economica a unei parti insemnate din terasament in zonele cu pamant slab.

PROVOCAREA CLIENTULUI
Noua autostrada A10 a Romaniei va strabate o portiune de 300 de metri, traversand partial Lacul Stejeris, in apropierea orasului Turda. Antreprenorul principal PORR avea nevoie de o alternativă economică la excavarea si înlocuirea pamanturilor slabe și saturate de dedesubt, pentru a asigura o construcție sigură și performanță pe termen lung a drumului.

SOLUTIA TENSAR
Sistemul de fundare TensarTech Stratum alcatuit din saltele geocelulare a creat o fundație rigidă de 1 m grosime pentru terasament. Aceasta a condus la atenuarea tasarilor diferentiate și a miscarilor laterale, precum și la creșterea capacitatii portante a pamantului, permitand execuția terasamentului fără a avea nevoie de cheltuieli costisitoare pentru îmbunătățirea terenului.

If you are interested in TensarTech Stratum applications, please contact our Partner in Romania, company Iridex Group Plastic.