Down to content

Cale ferata

Tensar pentru refacerea si intretinerea patului caii ferate

Aprobata de reteaua CF din Marea Britanie si de Autoritatile Nationale Feroviare in intreaga lume, geogrilele Tensar au fost subiectul unor cercetari vaste de peste 30 de ani, care au aratat ca:

  • Mentin geometria caii pentru mai mult timp (aproximativ de 3 ori mai mult)
  • Reduc gradul de tasare al balastului
  • Reduc degradarea balastului indusa de trafic
  • Prelungesc ciclul de intretinere
  • Stabilizeaza balastul pentru mai mult de 20 ani


Reducerea duratei de executie si a costurilor pentru liniile noi

La executia de noi cai ferate peste formatiuni slabe, care includ geogrile Tensar in si sub stratul de balast, reduceti semnificativ grosimea acestuia pentru acceasi capacitate portanta, economisiti timp si reduceti costurile.

Tensar are raspunsul pentru fundatiile terasamentului caii ferate

Cand trebuie construite terasamente peste sol slab, un sistem de saltele geocelulare Tensar poate fi utilizat pentru a obtine stabilitate si controlul tasarilor diferentiate. Acolo unde nu sunt acceptate tasari sau nu este timp suficient pentru a avea loc, platformele de transfer incarcari de deasupra pilotilor sau pilonii batuti reprezinta o alternativa simpla la radierele costisitoare din beton si grinzile de fundatie.

Utilizand tehnologia Tensar, reduceti costurile de executie, de intretinere si refacere

Geometria slaba a sinelor si nealinierea acestora reprezinta cauza majora a restrictiilor de viteza si a intretinerii scumpe. Dar Tensar ofera inginerilor feroviari o solutie rapida, economica, dovedita- geogrile care stabilizeaza mecanic stratul de balast al caii pentru reducerea deformatiei sau stratul de sub balast pentru imbunatatirea fundatiilor caii.

Tensar are raspunsul pentru structuri de sprijin si pentru stabilitatea taluzului

Multe dintre noile proiecte feroviare implica executia de culee de pod, ziduri laterale, structuri de sprijin statie şi pante abrupte rambleu. Tensar are, de asemenea, o vastă experienţă în aceste domenii, cu o gamă de sisteme atractive pentru executia lor.

Need help?