Down to content

Comerciale si Industriale

Stabilizare încă de la inceput

Indiferent dacă construcţia este pe un teren foarte moale sau variabil, geogrilele Tensar creează un strat stabilizat mecanic pentru drumuri şi alte zone (pavate şi neasfaltate) sau platforme de lucru ceea ce aduce beneficii substanţiale:

  • Plafonul şi straturile secundare pot fi reduse până la 50%, fara nici o pierdere de performanţă, reducând materialele, costurile de excavare, timpul de lucru si emisiile de CO2.
  • Pot fi evitate indepartările costisitoare în afara amplasamentului a solurilor contaminate.
  • Tasările diferenţiate pe teren variabil pot fi controlate folosind straturi de geogrile pentru a crea o platformă armata.
  • Utilizarea materialelor locale ca umplere reduce deşeurile.
  • Geogrilele pot fi folosite pentru a îmbunătăţi accesul şi creşterea capacităţii portante a platformei de lucru pentru utilajele pe şenile si reducerea umplerii şi o mai bună siguranţă.
  • Capacitea portantă a pavajelor permeabile pot fi crescute prin includerea geogrilelor armate în stratul de bază agregat.

Consolidarea fundaţiilor

Experienţa Tensar în stabilizarea solului include proiectarea de platforme de încărcare şi transfer peste piloţi de fundaţii sau piloni agregaţi care, în cazul plăcilor de la bază pot reduce durata lor de proiectare şi în mod semnificativ armarea cu oţel solicitată (armături metalice la plasă de oţel). Astfel se evită investiţia în armarea cu otel ceea ce accelerează considerabil timpul de construcţie.

Tensar are raspunsul pentru ziduri de sprijin şi terasamente abrupte

Utilizarea zidurilor de sprijin şi taluzurilor abrupte face diferenţa. Sistemul TensarTech uşurează construcţia ecologică de pante atractive şi ziduri înalte de retinere, fără costuri de fundaţie majore, în timp ce Tensar Mat păstrează solul pe pantele nou-create.

Tehnologia Tensar - timp minim de construcţie, utilizarea optimă a terenurilor

Tensar stabilizează solul şi fundaţia de sprijin, aveţi posibilitatea să reduceti timpul petrecut la faţa locului şi să utilizati mai mult din suprafaţa disponibilă.

Protectie impotiva eroziunii - menţinându-l verde

Pantele, drenajul interior poate fi îmbunătăţit prin folosirea fie a produselor eroziunii permanente sau biodegradabile. Tensar are o gamă de produse de inginerie durabile care stabilesc şi menţin soluţiile ecologice.

Need help?