Down to content

Aeroporturi

De la reabilitarea căilor de acces şi a pistei pana la structuri de sprijin, Tehnologia Tensar poate oferi soluţii economice adecvate pentru mediu, la aeroporturi şi aerodromuri. Avem mulţi ani de experienţă în vederea reducerii costurilor de construcţie şi minimizarea întreţinerii.

Teren slab? Tensar are raspunsul

Pavajele din aeroport, uneori, trebuie construite pe un teren foarte moale - iar acest lucru cauzează probleme considerabile pentru ingineri. Geogrilele Tensar pot consolida substraturile slabe şi pot controla tasarile diferentiate, creând astfel un strat stabilizat mecanic pentru pistele de decolare şi rulare capabil să facă faţă sarcinilor intense din deplasarea aeronavelor, reducand necesarul de agregate, prelungind durata de viaţă si reducand semnificativ costul si timpul de executie, aducand in acelasi timp beneficii mediului.

Reinoirea pistei de rulare

În cazul în care pistele existente sunt predispuse la fisuri de reflexie sau din oboseala şi necesită reparatii, sistemele Tensar de armare a asfaltului pot fi solutia ideala şi pot fi aplicate pe majoritatea suprafeţelor existente. Geogrilele Tensar pentru armare asfalt sunt capabile sa inhibe fisurarea iar geocompozitele consolideaza si ofera o barieră cu permeabilitate redusă la efectele nocive ale infiltrării apei, prelungind durata de viata si reducand costurile de intretinere. Această barieră cu permeabilitate redusă poate fi, de asemenea, utila în cazul scurgerilor de combustibil.

Problemele cladirilor

În zone construite sau sensibile din punct de vedere ecologic, zonele abrupte de pământ pot fi folosite ca bariere vizuale si impotriva zgomotului. Structurile de sprijin din pamant creeaza o bariera stabila si permit utilizarea materialelor locale pentru umpluturi -adăugandu-se la beneficiile pentru mediu. Alte sisteme oferă protecţie împotriva eroziunii solului in zonele supuse daunelor de la suflul reactoarelor.

Geogrilele Tensar pot consolida substraturile slabe şi pot controla tasarile diferentiate, creând astfel un strat stabilizat mecanic pentru pistele de decolare şi rulare capabil să facă faţă sarcinilor intense din deplasarea aeronavelor

Oricare ar fi proiectul dvs., Tensar va ajuta

Tehnologia Tensar a fost încorporată în proiectele aeroporturilor din intreaga lume, fiind diponibila o gamă completă de studii de caz. Utilizaţi linkurile din partea de sus a paginii pentru a afla mai multe detalii. Echipa noastră cu experienta in Constructii civile oferă de asemenea consultanţă de specialitate, specificatii, desene, proiecte si detalii de stabilire a preţurilor. In mod sistematic organizam seminarii gratuite.

Need help?