Down to content

Platforme pe piloti si zone de depozitare

Siguranta este decisiva atunci cand se utilizeaza macarale mobile, instalatii de foraj si alte utilaje grele – in special peste soluri slabe si variabile. Este necesara o platforma de lucru sigura. Geogrilele Tensar TriAx® creeaza nu numai zone sigure pentru depozitari grele dar sunt de asemenea si eficiente ca pret, prin utilizarea unei cantitati reduse de umplutura.

Cum ajuta geogrilele Tensar

Tensar TriAx® are rigiditate la tractiune aproape uniforma de 360°, noduri rigide si un profil al nervurii eficient pentru o confinare efectiva a particulelor. Agregatul se inclesteaza in aperturile geogrilei, pentru a forma un strat consolidat mecanic cu capacitate portanta sporita, capabil sa raspandeasca incarcarea data de utilajul greu.


Oricare ar fi proiectul dvs, noi va putem ajuta

Tehnologia inovatoare Tensar a fost utilizata în întreaga lume, iar o gamă completă de studii de caz şi broşuri este disponibila. De asemenea, oferim suport tehnic complet, inclusiv consultanţă de specialitate, specificatii, planuri, şi detalii de stabilire a preţurilor şi vom organiza in mod regulat seminarii in intreaga lume.

Cresterea capacitatii portante si imbunatatirea sigurantei

Geogrilele Tensar TriAx® creeaza nu numai zone sigure pentru depozitari grele dar sunt de asemenea si eficiente ca pret, prin utilizarea unei cantitati reduse de umplutura.

Beneficii

Utilizarea geogrilelor TriAx® pentru a crea o platforma solida de lucru sau depozitare prezinta avantaje semnificative fata de agregatele nearmate:

  • Capacitate portanta sporita: stratul stabilizat mecanic raspandeste incarcarea pe o arie mai larga, creand o fundatie solida si sigura pentru utilajele grele.
  • Grosime strat redusa: stratul granular poate fi redus cu mai mult de 50% fara pierderea performantei. Astfel este inlaturat mai putin pamant, care necesita mai putina excavare.
  • Agregate de calitate redusa sau recuperate: cu o performanta crescuta a stratului, stabilizarea mecanica poate permite utilizarea unor materiale de umplutura de calitate redusa, cum ar fi agregatele recuperate.
  • Economii de cost pe termen lung: mai putina excavatie si utilizarea de agregate reciclate poate reduce costurile de executie si injumatateste emisiile de CO2 din santier.

Need help?