Down to content

Drumuri neasfaltate si platforme

Drumurile neasfaltate si platformele de lucru sunt un subiect important de discutie pe toate santierele din lume. Ele trebuie sa suporte incarcaturi mari, adesea pe teren instabil. Aici sunt de ajutor geogrilele Tensar, si in particular TriAx®, care reduc costurile prin stabilizarea mecanica a materialelor granulare. Cand sunt compactate pe geogrila, particulele granulare sunt proiectate prin aperturile triangulare si sunt limitate mecanic. Aceasta blocare combinata cu rigiditatea aproape uniforma la 360° creeaza un strat rigid de compozit.

Domenii de utilizare

Geogrilele pot fi utilizate pentru a stabiliza mecanic straturile neconsolidate mecanic, reducand astfel fie grosimea necesara a stratului, fie cresterea capacitatii portante si cresterea duratei de viata.

Imbunatatirea structurala a drumurilor neasfaltate, inclusiv a celor temporare pentru termen mai lung cum ar fi cele de la proiectele de parcuri eoliene pot fi armate eficient folosind geogrile care sa le prelungeasca durata de viata si sa reduca cantitatea necesara de material granular

Platforme pe piloti si arii de depozitare - platforme de lucru pentru operarea in conditii de siguranta a echipamentelor de mare tonaj, cum ar fi macarale sau instalatii de realizare a pilotilor forati.

Distrubuirea incarcaturii cu tehnologiile Tensar

Imbunatatirea structurala a drumurilor neasfaltate, inclusiv a celor temporare pentru termen mai lung cum ar fi cele de la proiectele de parcuri eoliene pot fi armate eficient folosind geogrile care sa le prelungeasca durata de viata si sa reduca cantitatea necesara de material granular.

Cum puteti benefica

Tensar are peste 30 de ani de experienta in crearea straturilor stabilizate mecanic folosind geogrile care pot:

  • Reduce grosimea stratului de agregate cu pana la 50%
  • Reducerea operatiunilor de excavare
  • Controlul tasarilor diferentiate
  • Cresterea capacitatii portante
  • Reducerea emisiilor de carbon cu pana la 50%


Need help?