Down to content

Controlul Sedimentării

Sisteme pentru Control Erozional Tensar® au soluții dovedite pentru problemele dumneavoastră de control al sedimentării. Șantierele în lucru, reabilitările pădurilor după incendii și proiectele de drumuri prezintă toate provocări specifice în domeniul controlului sedimentării. Alte probleme includ protecția marginilor unei construcții, încetinirea scurgerilor apelor pluviale și migrația sedimentelor. Indiferent de ce probleme întâlniți cu privire la controlul sedimentării, puteți fi sigur că avem soluțiile de care aveți nevoie.

Produsele pentru control al sedimentării precum pereții anti-aluviuni pot oferii o soluție, dar au anumite costuri. De aceea proiectanții preferă estetica și siguranța oferită de soluțiile degradabile pentru control al sedimentării -- în special Sistemele noastre de Retenție a Sedimentării SediMax™ cu role cu fibre. Produsele SediMax pot reduce în mod dramatic eroziunea la suprafață cu capacitate de filtrare și retenție a sedimentelor mult mai mare decât a fascinelor sau a pereților anti-aluviuni.

Controlul Sedimentării

Proiectanții preferă estetica și siguranța oferită de soluțiile degradabile pentru control al sedimentării -- în special Sistemele noastre de Retenție a Sedimentării SediMax™ cu role cu fibre.

Fie că proiectul dumneavoastră este simplu sau complicat, necesită control erozional, control al sedimentării sau ambele, vă puteți baza pe Sistemele de Control Erozional Tensar® ce includ:

Need help?

Product Literature