Down to content

Prezentare Generală a Controlului Erozional

Fiecare șantier are caracteristici unice -- inclusiv particularități topografice, proprietăți ale solului și variații climatice -- care afectează gradul și tipul de potențială eroziune a solului.

Din acest motiv Tensar International dezvoltă, produce și distribuie o întreagă gamă de sisteme de control erozional și control al sedimentării de înaltă calitate pentru a satisface cerințele specifice pentru control erozional, control al sedimentării, protecția malurilor și/sau armarea vegetației, pentru aproape orice aplicație.


Control Erozional

De la cel mai sensibil teren mlăștinos la canalul cu cel mai mare flux de curgere, de la protecție antierozională pe termen scurt la armare permanentă a vegetației -- și toate proiectele și situațiile aflate între acestea -- distribuitorii autorizați ale produselor pentru Control Erozional Tensar® au informațiile și cunoștiițele de specialitate pe teren pentru a vă ajuta să concepeți o soluție inteligibilă, specifică aplicației dumneavoastră.


Tensar oferă soluții dovedite, versatile și cost-eficiente pentru o varietate de aplicații ale controlului erozional inclusiv:


Need help?