Down to content

Apărări de maluri

Putine locatii prezintă atât de multe provocări cum sunt cele care necesită apărări de maluri datorită puterii distructive a valurilor, mareelor ​​şi curenţilor, în combinatie cu cerinţele pentru găsirea unei solutii favorabile pentru mediul inconjurator.

Sistemul TensarTech Marine încorporează faţade de beton solide capabile sa facă faţă confruntării cu valurile. In fata posterioara a unităţilor ar putea fi necesară folosirea de geogrile. Odată începută instalarea principala lungime a georgrilei este apoi conectată folosind bodkins.


Peretii râului sunt de obicei construiţi folosind sistemele modulare din blocheţi pentru faţadă. Încorporând module prefabricate din beton (segmente), sistemul poate fi instalat fără a folosi macara sau susţinere şi geogrilele sunt bine ataşate pe faţadă cu ajutorul unui conector polimer de înaltă eficienţă.

Oricare ar fi proiectul dvs, noi vă putem ajuta

Timp de mulţi ani tehnologia Tensar s-a dovedit ideală pentru multe proiecte de apărări de maluri, restaurare canal, reparaţii alunecari, structuri de sprijin; Sunt disponibile o gamă completă de studii de caz şi broşuri.


Apărări de maluri? Tensar are soluţia

Sistemul TensarTech Marine încorporează faţade de beton solide capabile sa facă faţă confruntării cu valurile.

Comparativ cu structurile tradiţionale din beton armat, sistemele de zidărie TensarTech oferă o serie de beneficii:

  • Nici o susţinere: sistemul unic de bloc modular poate fi pur şi simplu construit fără a fi nevoie de susţinere şi, în multe cazuri, fără macara.
  • Nu este nevoie de intarirea betonului: îmbinarea fetelor prefabricate nu necesita uscare. Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de poluare si contaminare a betonului cu apă.
  • Instalare usoara: nu sunt necesare competenţe de specialist.
  • Reduce impactul asupra mediului: prin utilizarea materialelor locale sau a materialului recuperat, pot fi reduse emisiile de CO2 din construcţie.
  • Reducerea costurilor de construcţie: cu o construcţie simplă si rapidă, si folosirea materialelor locale, costurile de timp şi bani pot fi reduse cu până la jumătate.
  • Intretinere minimă sau deloc: sistemele au o viaţă de proiectare de pana la 120 de ani, cu un minim de întreţinere.

În cazul în care eroziunea solului e o problemă, Tensar RollMax poate fi alegerea ideală:

  • Protecţia eroziunii naturale: stabilizează suprafaţa în timp ce vegetaţia se fixează, apoi consolidează şi îmbunătăţeşte rădăcinile pe termen lung.
  • Alte produse pentru combaterea fenomenului de eroziune sunt disponibile la compania sora a lui Tensar, NAG (North American Green).


Need help?