Down to content

Tensar International are peste 30 de ani experienta in productie, dezvoltarea şi proiectarea de soluţii inovatoare, solutii sustenabile ca o alternativă la metodele tradiţionale.

Toate produsele şi sistemele Tensar au fost testate riguros de către autorităţi, universităţi şi laboratoare independente. Pe piata romaneasca, Iridex Group a efectuat livrari si instalari ale acestor materiale geosintetice de mai bine de 15 ani.

Aceste soluţii performante au fost folosite în mii de proiecte de inginerie civilă din întreaga lume, de la, drumuri, piste de aeroport, terasamente, platforme de lucru, căi ferate, porturi, locuinţe, dezvoltare comerciala si minerit, prevenirea eroziunii pana la constructia de depozite deşeuri. Ori de câte ori inclinatia pantei necesita structuri de sprijin, solul slab necesita stabilizare iar straturile de asfalt necesita armare, Tensar International prin partenerul sau din Romania - Iridex Group are raspunsul.

Economii substantiale

Tehnologia Tensar vă ajuta să economisiţi timp, sa reduceti costurile şi aduce beneficii majore mediului inconjurator prin rezolvarea simpla a unor probleme complexe de construcţie. Folosind tehnologiile inovatoare Tensar disponibile in Romania prin Iridex Group Plastic, cu o experienţă vastă in industrie şi know-how, putem îmbunătăţi proiectul dvs.

Reţeaua noastră este extinsă la nivel mondial cu birouri de vanzari, facilităţi in producţie şi distribuitori care vă oferă suport complet, în timp ce echipa noastră de ingineri proiectanti poate lucra cu dvs, clientul, de la bun început pentru a vă ajuta să vă atingeti obiectivele la timp şi sa va incadrati in buget.

Pentru detalii, accesati site-ul nostru. Inregistrati-va pentru informatii suplimentare sau descarcati brosura noastra.